Shopping Cart

Product Retourneren

Product Retourneren

Product Retourneren: 

Je hebt wettelijk 14 dagen de tijd om binnen deze tijd zonder opgaaf van redenen het product te retourneren. De 14 dagen tijdsperiode gaat in vanaf de dag van ontvangst. Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. De klant dient het product slechts in die mate uit te pakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of de klant het product wenst te behouden.* De klant mag het product niet gebruiken. Indien de klant van zijn bedenktermijn gebruik maakt, dient de klant het product met alle geleverde toebehoren – en indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Unique Deals Nederland  te retourneren. Het product mag geen gebruikerssporen bevatten.

Je dient het product volledig inclusief de bijbehorende verpakking en accessoires mee te retourneren. De retour kosten zijn voor uw rekening. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

Retourneren van oordopjes/koptelefoons enz.. :

Het retourneren van producten binnen deze categorie kunnen wegens gezondheidsredenen / hygiënische redenen niet geretourneerd worden. Deze producten worden altijd verzegeld/geseald opgestuurd en wegens deze reden kunnen wij het product niet accepteren als retour indien de verzegeling/seal is verbroken. Bovendien worden deze producten uitgesloten vanuit het herroepingsrecht wegens deze redenen.

Let op:   Een retourzending dient te zijn voorzien van Track & Trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending. Je dient je bestelnummer (of eventueel het factuur) mee te versturen.

Als wij alles in goede orde en het product overeen komt met ons retourbeleid zullen wij het bedrag binnen 14 dagen terugstorten op uw rekening. Indien wij het product om een of andere redenen niet terug kunnen nemen zullen wij contact met u opnemen om tot een passende oplossing te komen.